Hammarbröder – Uthyrningsväska för NES

2

I veckans avsnitt restaurerar jag en sliten klenod.

Att hyra konsoler med spel var väldigt populärt i slutet av 80- till början av 90-talet. Om du till exempel hyrde en NES för en helg så kunde du få med dig en färgglad väska och inuti den så fanns konsol, kontroller, kanske en zapper och något spel.

Dessa väskor har blivit på senare år samlarombjekt. Dock så varierar de mycket i skick. Inte undra på då de drogs fram och tillbaka mellan hyrstället och otaliga hemmet. Jag fick tag i min på mässan Retro Gathering i Västerås och den var kanske inte den vackraste men jag hade en idé att jag själv kanske kunde göra något för att den ska återfå sin forna glans.

Share.

About Author

Marcus Hermansson

Nördig, kreativ & skäggig västkustbjörn. Grundare av YouTube-kanalen Hammarbröder. Nintendo ID: marcshort82 | PSN: marcshort | Steam: marcshort

2 kommentarer

  1. Ingen möjlighet att du skulle kunna dela med dig av bilden som du skapade då jag själv sitter på en svart väska hemma med ett slitet klistermärke?

  2. Hej!
    Bilderna är ju fantastiskta Riktigt snyggt jobbat!
    Jag håller på att bygga ett arkad och skulle gärna vilja använda dina bilder. Är det något du delar med dig av?
    Mvh Mathias

Kommentera