2017 är här, ett nytt rafflande år där Ångestspelpodden kommer fortsätta vara din pizza i Technodromen. Daniel och Jimmy sammanfattar 2016, genom att summera Ångestspels videos och poddar under det gångna året. Jimmy har slängt ut TV:n, tryckt på paus i sitt retrospelande, gjort en adventskalender, läser gamla och väldigt kristna böcker och har haft oerhört svårt att få tag på pennor. Daniel har skaffat Xbox One.
Vi eftersnackar också kort om Rogue One: A Star Wars story. En Assassin’s creed-film upp på bio i dagarna, vi pratar kort om den och andra spelbaserade filmer.
Wrestlinghörnan
innehåller bla. världsnyheten att WWE kommer till Sverige i vår.

Ångestspelpodden är din pizza i Technodromen. Den roliga retropodden om retro TV-spel, film, tecknade serier och random nörderier.

Medverkande:
Daniel Lenneér
Jimmy Bäckström

Speltid: 27 min.

ÅSP43 är inspelad ”hemmave” (BlueBerryRoad Studio, Ronneby) , januari 2016. IPodden produceras av Bara å Bänna Medieproduktion.


Ladda ner

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

Leave A Reply