May the 4th be with you! Star Wars-dagen uppmärsammas med nytt avsnitt av Ångestspelpodden med mer eller mindre Star Wars-tema! Det är Episode 5: Ångestspel strikes back!

Ångestspel avsnitt 14 Altered Beast är klart så vi snackar en del om det. Det blir mycket Star Wars i podden annars! Extended universe har flaggats som ”Legends” av Lucasfilm/Disney. Vad innebär egentligen det? Casten (aka. ”skådislistan”) för Episode 7 officiell bla. med det gamla gardet klart. Luke, Leia, Han och Chewie kommer tillbaka till alla nördars gränslösa glädje!
Dessutom; Ångestspel Unearthed – Microsoft har grävt fram gamla Atari E.T-spel från spelkraschen i början av 80-talet! Och; Comicon arrangeras i Sverige till hösten/vintern. Ett gött kombi-arrangemang för såväl serier, som spel, som film. Ett uppsving för nördkultur över lag i vårt lilla marginaliserade land i galaxens utkant!
Dessutom presenterar Jimmy sin nya webbserie www.prickblad.se!

Kraften är stark i Ångestspelpodden… Lyssna!

Medverkar gör:
Daniel Lennéer
Jimmy Bäckström

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

Leave A Reply