Daniel och Jimmy – den dynamiska duon – går till roten med Batman, igen. De läderlappar ihop ett avsnitt, ger varsin personlig utsaga om mörkrets riddare, med den ”nya” filmen THE BATMAN som fond på den mörka himlen.
Jimmy ger sig på en personlig reflektion kring figuren i en verklig kontext. Daniel pratar om sin relation till de olika versionerna av Batman på film, jobbar sig fram till den senaste filmen och behandlar även den. Det blir också lite prat om Batman i serietidningar och som spel. Ett läderlappat avsnitt, ihopknåpat i varsin mancave, en späckad halvtimme i THE Batman avsnitt…

Medverkande:
Daniel Lenneér
Jimmy Bäckström

Längd: 30 mörka minuter

Inspelad i april-maj 2022 i Lenncave/Jimmycave/The House of Communion, Ronneby. Podden är konstruerad av Bara å Bänna Medieproduktion, precis som vanligt. ÅSP publiceras även på Videospelsklubben.se och genom de (k)analer som därigenom kommer. Tack till Gazi där som styr VSK-ninjorna likt Ra’s al Ghul.


Ladda ner

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

Leave A Reply