Efter att få ha vilat upp sig en vecka med ett förinspelat avsnitt är Chris tillbaka med nya krafttag och tar sig an en av de mest sålda enheterna genom tiderna, Gameboy advance.
Musiken och spelen bjuder på en bredd och det kommer avsnittet att visa med sina fantastiska låtar, men lita inte på denna texten in och lyssna istället!

Låtar i programmet: 

Intro bakgrund: The Legend Of Zelda: The Minish Cap – Picori Festival

  1. Golden Sun – World map theme [Önskelåt Louise]
  2. Mario & Luigi Superstar Saga – Come On!
  3. Castlevania: Circle of the Moon – Awake [Önskelåt Mikael]
  4. Castlevania Circle of the Moon – Clockwork
  5. Iridion 2 – Cloudy Stairway
  6. Drill Dozer – 3rd Gear [Önskelåt Olol]
  7. MOTHER 3 – Porky’s Porkies

Länkar:

Äntligen Spelmusiks Patreon

Castlevania: Circle of the moon OST (Spotify)

Nästa avsnitts tema: The Tiberian Sons

Medverkande:
Christofer ”ChrisX” Schenström

Lyssna här:


Ladda ner

Share.

2 kommentarer

 1. Golden Sun är och förblir i min topp-3 över mina favoritspel någonsin. Dark Dawn ägde för övrigt även jag i flera år (närmare bestämt nästan sju år, från release till sommar 2017) innan jag slutligen spelade det. Jag äger för övrigt minst två exemplar av alla delar i seren. Vi behöver en uppföljare! Eller reboot …

  Angående Iridion och Shin’en så har de så sjukt mycket bra grejer i sin historik, både gällande musik och ren spelbarhet. Snubbarna står ju för Fast Racing NEO/RMX, trots allt.

  Men herre du Milde vad här saknas många bra spår. Alla vet ju att Aria of Sorrow har det bästa soundtracket av Castlevanias GBA-trilogi, till exempel (Castle Corridor är mumma!). Advance Wars, Zelda: Minish Cap, Metroid-duologin, med många andra har ett föt formatet fantastiskt soundtrack.

  Det går inte att förneka att GBA:ns ljud är helt sjukt kasst, även för sin ålder, men gaddammit, mina nostalgibrillor vägrar erkänna det helt och fullt ut. Älskar de dammiga tonerna från barndomen <3

  • Haha, Toppen kommentar Karuchi <3

   Du har betydligt mer tid med Gameboy Advance än vad jag har, med den faktiskta enheten jag har cirkus 20min i speltid, med emulatorer omkring 24-30 timmar. Men sen är det flatline för min del kring GBAn, jag hade dock väldigt kul med detta avsnitt! Shin’en var en riktigt rolig upptäckt!

Leave A Reply