Julen är här, släkten är på ingång, familjen förhoppningsvis samlad, julskinkan har rymt men hoppet om mysigheterna består när Äntligen Spelmusik återkommer i julmyset.

Julen är ju till för barnen, vi samlas och njuter av både mat, skratt och konversationer, vet ni inte riktigt vad ni ska göra när maten väl jäser så kan jag rekommendera julmiraklet vid namn Äntligen Spelmusik, tillsammans med Robin Uffe ifrån ”Par i Pixlar”, vi bjuder på Oscars-klassig voice-acting, trevliga anekdoter och mycket mer, se till nu att njuta, för nu far vi ut i snön tillsammans!

P.S. Jag vill passa på att nämna att jag är lite väl uppe i varv för julen så jag rör mig alltför mycket för att ha en stadig nivå, jag har försökt redigera så gott jag kan D.S.

Låtar i programmet: 

Intro bakgrund: Select Player

    1. Opening Theme
    2. Rookie Mountain
    3. Big Snowman
    4. Night Highway
    5. Ending Theme

Länkar:

Äntligen Spelmusiks Patreon

Par i Pixlars Facebook

Snowboard kids FAQ

Nästa veckas avsnitt: Nyårs specialen 2019

Medverkande:
Christofer ”ChrisX” Schenström
Robin Uffe Niklasson

Lyssna här:


Ladda ner

Share.

Leave A Reply