Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

5 kommentarer

 1. Hej!
  Min första konsol jag köpte för egna pengar var ett snes och med den medföljde ju super mario world, Som vi spelade sönder och samman! Grymt bra spel! Är nog det bästa mariospelet enligt min mening. Så kul med Yoshi också. Häftigt att musiken ändra när man rider på Yoshi.
  Kul att ni vill ta er an Second Sight! Ska bli kul och höra om det håller måttet idag! =) Ska försöka spela igenom det igen! När är deadlinen? Vore roligt att vara med det avsnittet (Om tiden finns att hinna spela =( )

  Tack för en bra podd!

  Per

 2. Muskelsmurf on

  Blev jävligt sugen på Darkwing Duck efter detta avsnittet. Tack för en najs podd.
  Keep up the good work
  /Muskelsmurf

 3. Halloj grabbar. Jag blir lite förbannad när jag hör att ni haft så lätt med Darkwing Duck. Själv har jag kört fast på mullvaden. Det är nog inte att han är svår utan mer att jag bara inte klarar det. Men NES-spel emulerade på PSP är inte det bästa viset att spela heller. Ska spela det på en tv när jag på något vis kan få tag i en kassett istället.
  Det glädjer mig att ni gillade Gremlins 2 båda två. Vilket höjdarspel det är.

  Att ni inte hade klarat Super Mario World innan är väl lite skandal. Men vem är jag att döma som inte hade klarat Zelda: A Link to the Past förrän förra året.
  Super Mario World minns jag med glädje som ett spel jag spelade varje gång jag hälsade på min kusin. Han hade SNES långt tidigare än jag. Det var fantastiskt hur mycket det fanns att utforska och låsa upp jämfört med andra plattformsspel vid tiden.

  Tack för en bra pod. Nu får ni inte ta mer pauser.
  Mvh chefen

 4. reznorhead on

  Gremlins 2 är sjukt kul och håller bra Sunsoft klass. Darkwing tillsammans med luftens hjältar är två underskattade capcom NES spel

 5. Tjena Per ! Vi har några avsnitt vi ska spela in innan Second Sight, så vi hör av oss i god tid innan:)

  PSP är nog inte det bästa alternativet att spela Nesspel på Gazi ?
  Klarar du Gremlins 2 så borde du spela igenom Darkwing utan problem . Ge det en chans till !! Vi ska defensivt rycka oss i kragen nu och släppa nya avsnitt inom kort:)

  Håller med dig Reznorhead ! Två Capcom pärlor som det verkar som många har missat !

  Kul att ni uppskattar vår pod !

  //CaskA

Leave A Reply