I avsnitt sju tar CaskA och Kebabo sig an det hyllade Super Mario World. Vad tycker de om spelet? Är det verkligen så bra som folk säger eller är det folk med retroglasögon och barndomsminnen som fått nått om bakfoten? Medverkar gör även ”Mr SMW” Michael ”Deadmike” Lysegård.

Ursäkta flåset och det konstiga ekoljudet som uppstår på vissa ställen i avsnittet

Medverkar gör:
Mats ”El_Kebabo” Holmkvist
Mikael ”CaskA” Kurtti
Gäst: Michael ”Deadmike” Lysegård

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

3 kommentarer

 1. Synd att ni inte gillar =) Kanske beror på att detta är nog det Mariospel jag spelat mest som jag tycker kontrollen är helt awesome!
  Tumme upp för underhållande avsnitt!
  Kram Per

 2. Tja Per ! Som vi sa i avsnittet så hade det nog vart helt annat om man spelade spelet när det släpptes back in the days. Kan tänka mig att det var en mäktig upplevelse att gå från Nes till SMW. Kul att du gillade avsnittet iaf !

  Puss & Kram //DMS

 3. Sebastian w on

  Kul avsnitt! Och herregud vilket spel ändå, känslan av att gå på en fet karta med ultra mycket färg. Med Yoshi och alla Goa banor. Två tummar upp med knyck för smw!

Leave A Reply