Gazi äventyrar runt i den tropiska övärlden som är Far Cry 3, vilda djur, pilbåge och pirater. Alla bra ingredienser till härlig action.

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

3 kommentarer

 1. Handen på hjärtat Gazi, kör du med 360 kontrollern nu också?
  När du körde WarZ med handkontrollen så tyckte jag dina stela rörelser gjorde dig mer till Zombie än överlevare :3

  Det jag älskar mest är de Japanska bunkrar som finns kvar ifrån andra världskriget och breven man kan hitta där. Det ger hela spelet/ön lite historisk mening.. och man släpper en liten tår när man läser att vissa begått Sepuku :3

  Och samtidigt som jag skriver detta vid 10:25 så hittar du det nerskjutna Zero-planet :3 Underbart!

  haha! ”Det kommer röster ifrån planet!? Jag kastar en granat!” Underbart 🙂

  Kan meddela att rösterna är ett tecken på att det finns något speciellt i området.

  Spolier:
  Det finns förövrigt kartor man kan köpa som visar vart alla treasures samt hemligt objekt (Reliker, brev mm) finns. Tror de kartorna endast kan köpas i byn… men det är jag lite osäker på.

  • Gazimaluke on

   Jag har faktiskt inte läst breven jag har hittat. Känner till att det går att köpa kartor men jag är inte så mycket samlare av mig och tycker att det är lite trevligt när jag råkar stöta på saker av en slump.

   Men hade inte råkat ut för att stå över en relik innan så att höra den där rösten var ju spännande.
   Men jag hittade ju reliken sen i alla fall.

   jävligt skoj spel men storyn är väl lite sådär.

 2. Håller med dig, otroligt roligt att upptäcka och härja.

  Din reaktion på rösterna är dock värd 5 av 5 Dr. Funfrocks!
  ”VAD ÄR DET FÖR RÖSTER!?” *KASTA GRANAT* haha 🙂

Leave A Reply