Tredje spelet Lennie plågar mig med är Beast Wrestler till Mega Drive.


Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

8 kommentarer

 1. Thomas Edman on

  Haha, finns det egentligen något Megadrivespel som Lennie INTE introducerar med ”Oj oj oj, vilket spel!”?

 2. Bara jag som ser ”Tung actionen” när match två rullar igång och den vita gubbens ”orm” sträcker ut tungan varje gång den håller om Gazi? ;D

  Detta är nog en grund idé till ”PedoBear”… >.<

 3. Cyborg20003 on

  Ni måste ju inse hur mycket guld detta spelet är?! Samt vilken lycklig person Gazi är som får spela det! Ej att förglömma vilken underbar kamrat jag är som ställer upp och undervisar Gazi i denna glömda värld…

   • Cyborg20003 on

    Jag sitter bredvid, fast varken småfnissar eller i smyg. Jag gapskrattar öppet åt honom! Detta är karaktärsdanande för Gazi! Young grasshopper!

 4. Det här är det mest episka spelet till Mega Drive någonsin, eller någon annan konsol för den delen. Jag minns fortfarande enda gången jag vann en match. Krampen i underarmen var inte att leka med. Det är hög tid att Lennie drar igång en helgturnering då alla enbart får spela Beast Wrestler.

Leave A Reply