I detta avsnitt försöker nördarna luska ut om samlande i spel är något som behövs eller om det bara är något som utvecklare kastar in för att förlänga speltiden. Tillsammans med lyssnare har de en intressant diskussion som förhoppningsvis gör bilden en aning klarare. Förutom ämnet så pratar Roger och Matilda om Banished, Ratchet & Clank, Dark Souls 3 och Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Det bjuds också på LAN-tips och egenkomponerade Counter Strike-musik.

Vill ni sjunga med?

”Biggie – NooB med AK”

Vers 1:
Jag lirar aldrig bra jag är ju ingenting att ha.
Jag spelar lite varje dag.
Jag aimar in mig på ett hue och sen skjuter jag, o skriker..

Refräng:
Du blev just ägd, ägd av NooB med AK, så lätt.
Hoppas att det svider, och att snubben lider så fett.
Lider fett.

Vers 2:
Nu är det faktiskt så att HS det är lätt att få.
O har man aimbot har man ingenting att skylla på.
Det bästa är dock när man ”killar” han som cheatar mest.
Då hör han…

Refräng:
Du blev just ägd, ägd av NooB med AK, så lätt.
Hoppas att det svider, och att snubben lider så fett.
Lider fett.

Outro:
Ja ni kan wajna på mig, kalla mig för fuskare.
Men att ni suger är väl ingenting att skryta med.
Om ni spelar rätt och spelar lite varje dag.
Så blir ni lika bra som jag..

Medverkande:
Matilda ”Duvri” Duvri
Roger ”Gamerpappan” Nilsson

Avsnittet:


Ladda ner

Share.

Leave A Reply