Gotta catch them all! Eller vad säger ni? Oavsett om ni älskar eller hatar Pokémon så hoppas vi att ni vill följa med oss detta avsnitt då vi spelar Pokémon Red och Blue. Dessutom kommer vi att prata en hel del om den stora Pokémon-invasionen som nådde Sverige någon gång i slutet på 90-talet/början på 00-talet. Åsikter, tankar och en hel del onödig fakta utlovas som vanligt.

Dessutom så pratar vi om spelåret 2013 – och går igenom de spel vi spelat, och pratar lite om vad vi tyckte var bäst i år.
Vi pratar också om vår upplevelse på White Mages konsert i Stockholm i slutet av 2013. White Mages är en liten orkester med David Westerlund i spetsen, som spelar musik från Final Fantasy. Vill man ha mer information om deras framtida konserter eller liknande så finns de på Facebook.Medverkar gör:
Robin Niklasson
Filippa Niklasson

Låtlista:
Dr. V Stage 1 av CaskaBakgrundsmusiken är gjord av ett band som heter Bossfight!

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

Leave A Reply