I avsnitt 37 av Par i Pixlar kör vi en liten musikspecial med tema Capcom. Logotypen kanske påminner dig om spelserier så som Mega Man, Resident Evil, Street Fighter etc. och just dessa serier pratar vi en del om samt spelar härlig musik från dem.
Dessutom så pratar vi om Fallout 4, Zelda Wind Waker HD och det efterlängtade slutet på Dontnod’s berättelse Life is Strange. Vi håller det såklart fritt från spoilers. Ett stort tack till er alla för era fina låtönskningar. Vi fick så många att vi var tvungna att välja bort några, hoppas ni har förståelse.

Dataspelstoppen från SVT kan ni se här.

Vill du hoppa direkt till musiken – hoppa då till: 22.30

Spellista:
Little Nemo
– Final Battle
Street Fighter 2 – Balrog’s Theme
Resident Evil Code Veronica X – Alexias Theme 1
King of Dragons – The Orc Village
Ace Attorney Apollo Justice – Guilty Love
Bionic Commando – Stage 1
Marvel Vs Capcom 3 – Victory Theme
UN Squadron – Forest Stage
Mega Man 3 – Magnet Man
God Hand – Ending Credits

Till nästa avsnitt vill vi att NI väljer spel. Skriv och kommentera vilket spel ni tycker att vi ska spela. Ni kan välja mellan dessa titlar:
1. Castle of Illusion – Staring Mickey Mouse (MegaDrive)
2. Castlevania The New Generation (MegaDrive)
3. Super Mario Bros. 2 (NES)

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

2 kommentarer

  1. Jens Bens on

    Hej! Hittade er pod av en slump på loading igår. Har redan lyssnat på ett par avsnitt och jag älskar den. Ni får mig att minnas och bli nostalgisk. Känslan är fantastisk, tack till er!!

  2. Tack för påminnelsen (eller inte?) gällande den fullständigt horribla musiken i Marvel vs. Capcom 2. Haha! Spelet är bra, men musiken driver dig galen. Trevligt avsnitt (som vanligt) med bra tema. Capcom har bra musik överlag.

Leave A Reply