I årets absolut sista avsnitt av Par i Pixlar så bjuder vi på en genomgång av året som varit. Vi pratar spel, film, musik och bjuder på en hel del rolig kuriosa.
Dessutom svarar vi på alla lyssnarfrågor inskickade till avsnittet – en hel timmes FAQ med minst sagt varierande kvalité på svaren. Vi kommer också in på att börja prata chips, samlevnad, gamla reklamfilmer och mycket, mycket annat. Detta blev ett långt avsnitt, så ladda ner eller lyssna via dator eller WiFi för er egen skull.

Tack så hjärtligt för i år allihopa. Ha nu ett gott nytt år och en trevlig fortsättning!

– Man of Svensätras inlägg om Par i Pixlar

Bakgrundsmusiken: Bossfight

Medverkande:
Robin Niklasson
Filippa Niklasson

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

1 kommentar

 1. Tobias Tofte on

  Hej bästaste PiP!

  Ja precis, hur jäkla svårt ska det vara för en lyssnare ”åhörare” 😉 att kommentera på er fantastiska pod! När jag lyssnar på er tänker jag i varje avsnitt att jag ska sätta mig framför ett tangentbord och ge er min kommentar på avsnittet. För helt seriöst – jag kan verkligen inte med att skriva något längre på mobilen.

  Men sen med barn, familj, jobb och alla andra tokigheter så blir det liksom aldrig av.

  Och detta stör mig så in i bomben!!!

  För ni ska veta att jag är så OTROLIGT GLAD att ni orkar köra på med er pod, trots barn, jobb och allt det där – avsnitt efter avsnitt!

  Sen att ni gör världens mysigaste pod med de två absolut skönaste pod-rösterna i landet gör ju inte saken sämre!

  Härom veckan satt jag i bilen påväg hem från jobbet. Det hade varit några väldigt intensiva och tuffa dagar så jag var väl inte helt på topp. Jag satt i vanligt ordning och lyssnade på lite random musik då det drog igång en låt som gjorde mig oerhört glad!

  Det tog mig några sekunder att förstå varför jag blev så glad som jag blev. Visst är låten bra.. Men det var ju inte låten som gjorde mig glad – det var ju för att jag började tänkte på er två! Det var såklart Bossfight-låten ni kör i ert intro som min bil hade dragit igång. Vips hade en halvtung dag ändrats till en toppendag! 🙂

  Och allt detta bara för att jag fick lite Par i Pixlar-känslan i kroppen!

  Ni gör en tokigt professionell pod med redigering, upplägg, innehåll, känsla och ja.. allt! Det är alltid intressant och roligt att följa med er och det är verkligen svårt att inte tycka ni är två fantastiska människor!

  Fortsätt i oändlighet med er pod!

  Ni är bannemig mina vardagshjältar!

  Peace!
  Tobias Tofte

Leave A Reply