Halloween är en av våra favoritsäsonger här på Pixelklubben 64. Studion är pimpad med vimplar av häxor och pumpor och överallt hänger sånt där kasst spindelväv man kan köpa på Buttericks. Det spelas Newretrowave och mitt i allt ska Skeletor ta och ringa…

Du kanske inte visste att Ghostbusters var högaktuella 1997? Jodå, ny tv-serie och actionfigurer – och sedermera nya videospel, både till Playstation och GameBoy Advance. Visste du det, kanske du inte visste att serien först skulle heta ”Super Ghostbusters” och inte ”The Extreme Ghostbusters”. Allt detta avhandlas i dagens Tillbaks till bildruta 1.

Medverkande
Sebbe
Mange


Ladda ner

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

9 kommentarer

 1. Självklart David! Vi hade som sagt fler brev med intressanta punkter, som vi hoppas kunna ta opp snarast 🙂 Kul att ni lyssnar på vårt bjäfs – fortsätt såååå kära vänner!

 2. Jonas (Han med trasiga händer) on

  Tack, för ett ytterligare ett avsnitt i toppklass!
  Har ingen som helst relation till The Extreme Ghostbusters. Ärligt talat hade jag inte ens hört talas om det förut, men kul att höra lite om det.
  Bra jobbat med avlivningen av den räliga kärringen Janet. Det förtjänade hon.
  Detta betyder inte automatiskt att Laila ska tilltalas snällt och vänligt, som Sebbe gjorde efter fritagandet, utan bör enligt min mening hållas kort, precis som vanligt.
  Kul inslag med busringningarna också. Den andra tanten var inte att leka med.

  Slutligen, vad tror du om det senaste Gears of War Mange? Är det något att ha?

  • Jonas (Han med trasiga händer) on

   Förresten….Något att tänka på till nästa avsnitt (66 alltså), att uttala 66:e som ”Sjättisjätte”.
   Känns inte det väldigt rätt utan att för den sakens skull vara det?
   Gottit att ni fick upp det mytomspunna avsnitt 44 också. Det värmde i höstrusket.

 3. Hade vart sjukt kul att höra er prata om följande gubbar nån gång framöver:

  -Batman (The animated series, från filmerna och andra lite sjukare, typ Legends; ”Zorro-batman” for the win http://www.legionsofgotham.org/ActionFigures/Comic/LOBpowerguardianbatman.jpg )

  -Biker Mice From Mars, 8-packs utrustade möss som äter varmkorv, åker motorcykel och säger ”brrröderrr” hela tiden (översättningen som låter mer che guevara än engelskans surfer-dude ”bro”). Att de slåss mot plutarianer med ostnamn som ”Lord Camembert” och ”Limburger” som tilltalas av sina underhuggare med saker som ”..ers ostighet” gör serien ännu roligare 🙂

  Tror inte ni har snackat om dessa tidigare, men om ni har någon nostalgisk relation till det att hänga upp det på hade det som sagt vart roligt 🙂

 4. Sebastian on

  Sjukt rolig skelettor busringning, lyssnade på bussen och asgarvade like a freak😬

Leave A Reply