Sebastian är långväga på en själslig resa och en prao-elev tas in, mangatecknaren Tomas Antila, som pratar om animé i retro-Sverige och dubbningar av Wendros AB. Det nämns även lite svensksläppt manga…

Låtarna som spelas medan Mange och Tomas pratar är från följande animéserier: Magical Emi, Space Adventure Cobra, Kimagure Orange Road, StarZinger, Candy Candy, Robotech, Silver Fang, Rock n Cop, Project A-ko (låten heter Dance Away), Bubblegum Crisis (temalåten från första OAV:n), Sakura Wars, Galaxexpressen 999, Cardcaptor Sakura och sist Sailor Moon Outro (svensk version).

I Tillbaks till bildruta 1 går vi inte superlångt tillbaka i tiden, dock till 2001. Det var då som Michael Jackson precis skulle släppa vad som kom att bli hans sista studioalbum – Invincible – och första singeln med musikvideo skulle visas på TV4.

Yes box, det är The King of Pop som gäller! Vi spelar upp ett gammalt kassettband med sändningen från svensk radio då ”You Rock My World” hade smygpremiär på musikmarknaden.

Detta något annorlunda avsnitt är dessutom sponsrat av Jacquot laktosfria choklad! Inte ens det lilla i tillvaron är sig likt längre…

Medverkande
Mange
Tomas


Ladda ner

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

5 kommentarer

 1. Jonas (Han med trasiga händer) on

  Ämnena i detta avsnitt var kanske inte inte helt i min smak, men väl utfört ändå.
  Vad i hela Hälsingland gör Sebbe i Indien? Ska han reklamera det currystinkade spelet ni omtalade i ett tidigare avsnitt?
  Bra inhopp av Tomas, men ni får allt ta och jaga hem Sebbe igen innan Laila tar över.
  Jag har allt hört hennes snack på stan, om att hon försöker sätta käppar i hjulet för ert världsherravälde.

 2. Jag undrar om Sebbe under sin själsliga resa bearbetat vad som hände när han såg Scream på bio, så att ni äntligen kan tala ut om det i podcasten? Keep up the good wörk!

 3. Sebastian on

  Julgåva till 2,7 åringen = Gameboy pocket med bubbel bubbel

  Kommer ni lägga ut era gamla videos på videospelaklubbens youtube. Där fanns förut er video med slajm. Skulle visa en polare men då var den borta😭

  Tackar för ett fett program! Och god jul!

  • Sebastian on

   PS saknade Sebastian. Är han så jäkla stressad och vad arbetar han med egentligen som hetsar på så?

   • Tyvärr Sebastian, ditt julrim hann inte komma med i podcasten. Nya avsnittet släpps imorgon fredag.
    Men du får rimmet här istället:

    Bubblig julmust att dricka
    Och något att ha i din ficka
    Tomtar och troll –
    Bärbar konsol!
    Pappa jobbat med tår och svett
    Även för en värdefull kassett

Leave A Reply