Vad hände egentligen med Sebbe innan Retrospelsmässan? Stämmer det att han låg inlagd på sjukhus? Vad är fel på Reis hand i trailern till Star Wars: The Last Jedi? Har Mange ännu lärt sig vad Shovel Knight heter? Vad tycker Sebbe egentligen om Nintendo Switch och nygamla Wonder Boy? Hur bra är nya albumet av Per Gessle? Hur var årets WWE Wrestlemania? Var det sant det som stod i Allt om dinosaurier? Och varför fick man pengar av fyllegubbar förr?

Allt detta avslöjas i Pixelklubben 64 avsnitt 71!

I denna Tillbaks till bildruta 1 hamnar vi i hösten 1997 då dinosaurier röt för sista gången i tv-serien The Extreme Dinosaurs.

Medverkande
Mange
Sebbe


Ladda ner

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

 1. Sebastian w on

  Aja som vanligt skriver jag först, känns ju lite pinsamt nästan. Men vafan det går ju inte att stava till den där donnera sidan, hittade en grej i kyldisken som ni måste prova!

  Sedan ja, jag anmäler mig som vikarie om ni vill ha en 8 minuters genomgång av Hikaru no Go!

  CV: född 86, älskar retro som i Gameboy, power ragers, Turtles, känslan av våt varm sommarasfalt, sommarlov, klasses julkalender, doften av sunkig loppis med potential till grymma fynd (skall fan buda hem den där vintage anakin skywalker som jag hitta när jag sökte efter er donnera sida), ny kartong med ett spel med potential att ge än en ny världsbild (nu skall ju allt bara dödas eller är en blek kopia på originalet) Aja avstickare men ni fattar.

  När spelar ni in nu för tiden, hinner jag?

  Och som vanligt tack som fan för det ni gör.

  • Sebastian w on

   För att verka mindre sellout/bönade i mitt CV så älskar jag även brädspelet Go som även kallas iGo (Japan) Baduk ( Korea) weiqi (Kina) som är ett analogt brädspel.
   Hikaru no Go handlar alltså delvis om detta brädspel.

Leave A Reply