Denna jul pratas det om klapparna som ANDRA barn fick; Big Jim och Commodore 64 (C-64), men det nämnas även gamla LEGO Borg och He-man-gubbar, m fl.

I vanlig ordning rimmas det på lyssnarnas julklappar. Hur rimmar man egentligen på sex, om det är enda gåvan man har råd med?

Fanns det ett norskt spel till SEGA Mega Drive där man spelar som tomten?

Medverkande
Mange
Sebbe


Ladda ner

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

4 kommentarer

 1. Sebastian w on

  Tack som fan för avsnittet! Precis lagom till jul! Blir det något kommentatorspåsavsnitt i mellandagarna eller?! God jul!

 2. Mange från Pixelklubben 64 on

  Nästa avsnitt i är siktat på i januari. Mycket tveksamt om det blir kommentarspår. Men vad skulle just du vilja se kommentarspår till?

 3. Sebastian W on

  Hej! Kul att ni ändå har ett avsnitt i tankarna. Egen önskan är ju antingen en gammal julkalender som Klasses eller Sune. Men nu är det ju lite sent för iår. Om du inte sett:
  http://www.dailymotion.com/video/x3ic6dj
  Är det ett alternativ. Sågs dock ej då det begav sig.
  Ang. Magic kingdom. Tycker väl att Disney och jul hör lite ihop och ni är båda jävligt pepp i det avsnittet. Har aldrig fått chansen att åka dit så det är väl fortfarande lite magiskt mystiskt över det hela.

  Sebbe formtoppar även något 😀 Nu märks det att han håller på o segna ner 😛 Hjärnan skrumpnar lite av all sömnbrist (som farsa, har själv kids).
  Skall försöka skicka han ett paket i dagarna som krya på sig pressent haha

  • Sebastian W on

   Terrace house! Om ni båda gillade det borde ni kommentera ett sådant avsnitt. Känns som det är skitdnackvänligt!

Leave A Reply