Vilka animéserier och manga minns en flicka som växte upp på 80-talet i Japan allra kärast? Episod 77 bjuder på både stråkar från Galaxexpressen och gästspel från Japan. Lyckas vi hitta inledningslåtarna till alla dessa gamla japanska tv-serier nere i grammofonarkivet i retrokällaren?

I Tillbaks till bildruta 1 ges roliga citat och intressanta faktan från svenska dubbningen av StarZinger. Blandning av högt och lågt, retro och animé – precis som sig bör i Pixelklubben 64!

Medverkande
Mange
Gäst: Koshiky


Ladda ner

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

4 kommentarer

 1. Kunde ni inte ha spelat upp Starzingercitaten direkt från den svenska dubben till exempel? Istället för att läsa upp dem? Vore roligare att få höra hur de sa det.

 2. Sebastian w on

  Tack som fan för avsnittet! Jag förstår att Sebbe har fullt upp med alla barn osv. Har själv 3 och får fan inget gjort nu för tiden. Meeeen! För att han skall få vara med på ett hörn sååååå…

  1. Sebbe-hatar.
  Han får förinspela klipp med Sebbe-hatar. Sebbe är ju på TOPP när han är aggro på nått totalt onödigt.

  2. Veckans-sjukdom.
  Han måste ju samlat på sig en massa skit nu när barnen går på förskola. Själv så har man sett så mycket bajs och slem nu att man undrar var fan det förvaras.

  Och Magnus. Fett tacksam över att du orkar med att göra alla TTB1! Alltid spännande att lyssna på! Har det gjorts mått Mega man ttb1? Blev osäker såhär i väntans tiden på mm11.

  Ber om ursäkt för min överdrivna kontakt. Skall inte skriva mer nu på ett tag. (Är föräldraledig igen och lyssnar åter igen vid varje läggning av barnen (ja plural. Det blev tvillingar=dubbel poddtid).

  • Sebastian w on

   Hu! Vad hände med Chemical zombie och walk the pigg? När kommer de ut på youtube?!

Leave A Reply