Nu står våren i hög blom och nu blommar asfalten! Ska Donald Trump och Kim mötas – i Sverige?! Sebbe tycker detta är sjuk spännande!

Sebbe berättar att han har en otippad favorit bland alla Castlevania och dessutom har en ny säsong av Terrace House kommit upp på Netflix!

Grabbarna berättar äntligen lite mer om sina filmer Vork the Pig (2006) och Chemical Zombie (2007).

Denna gång handlar Tillbaks till bildruta 1 om Pokémons första två år i Sverige. Vi kommer alltså backa bandet tebax till 1999-2000, då många av oss gick på högstadiet. Då snackar vi alltså eran med Pokémon Blue och Red.

Medverkande
Mange
Sebbe


Ladda ner

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

4 kommentarer

 1. Sebastian W on

  Åh fan det kan inte vara sant! Två avsnitt samma månad! Jävlar vad glad jag blir!
  Pappaledig till augusti så keep it up!

  Verkar vara ett ultra intressant avsnitt med me tanke på beskrivningen. Kul! Återkopplar med min egna upplevelse av Pokémon blue när det begav sig.

  Ha en grym helg!
  /Sebastian W

  • Två avsnitt samma månad men nu har det gått mer än en månad utan så mycket som ett nytt avsnitt. Ibland går det t.o.m två månader utan ett avsnitt. Känns som att PK har tappat ångan.

 2. Om vi nu backar bandet till 1999 så lär väl det årets största händelse vara premiären av Star wars episod I. Vore kul och höra om era minnen kring detta! För nog var ni väl där, på premiärdagen?

Leave A Reply