Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

5 kommentarer

 1. Marcus Fredin on

  Fan va trevligt att ha er tebax. Återkommer när jag lyssnat längre än introt. Blev tvungen att pausa o skicka en hälsning

  • Cyborg20k3 on

   Fan vad trevligt att folk tycker det är trevligt att vi är tillbaka och är dryga 😀

 2. Roller Games är ett mycket bra spel, som jag själv hade som barn. Det fick mig att tänka på Double Dragon 2, fast i detta hade man rullskridskor. Den tjocke heter Ice Box, tjejen heter Rolling Thunder och den vanliga snubben heter California Kid. Det är ett mycket utmanande spel, innan man lärt sig det. Här finns en video på det spelet, som jag spelat in själv:
  http://www.break.com/video/ugc/rollergames-usa-001639-2743908

  Adventures of Bayou Billy är nästa ospelbart, när man befinner sig på Beat Em Up-banorna. Man träffar knappt fienden och tar själv stryk hela tiden, när man slåss med armar och ben(det är lättare med vapen). Jag har kommit till New Orleans-banan. Där dog jag och sedan har jag knappt spelat spelet. Skyttebanorna och racingbanorna är de som är mest spelbara.

Leave A Reply