Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

 1. Jag slutade spela på datorer kring millenieskiftet och gick då över till att spela enbart på konsol istället. Mitt PC-spelande har därför blivit ett vagt, närmast förträngt, tonårsminne. Datorer blev arbetsredskap i min värld istället. Lådor under TV-apparaten blev synonymt med spel.

  Men det här är så gammalt så jag kan relatera. Plötsligt väcks förträngda minnen till liv. Jag var minsann en ”PC-gamer” en gång i tiden! Jag minns plötsligt att jag spelade en hel del Doom, Doom II, Heretic och Quake när det begav sig.

  Jag upplevde också precis samma sak som beskrivs i avsnittet. Jag var skillad spelare med piltangenterna i Doom, men helt värdelös med mus-kontrollen i Quakes riktiga 3D-värld. Jag sprang runt med pickan i taket och blev skjuten i ryggen. Jag var kass. Jag la helt enkelt ner FPS på dator där och då. Quake var spelet där FPS-genren lossnade och blev på riktigt. Men det blev dödsstöten för mitt FPS-spelande på dator.

  Bra avsnitt. Kul att ni gör en så ambitiöst researchad pod!

  Keep up the good work!

 2. Hej!

  Hoppas sommaren varit bra och mycket spelande!
  Och Kanske ett grattis till Pappa Gazi?

  Fråga: Vilket Sunsoftspel har den bästa musiken tycker ni?
  Och Om ni fick välja, Vilket spel skulle Sunsoft gjort en remake på?

  Batman:
  TOKSVÅRT!
  Jag har provat förut. för hört att ganska många tycker det är bra. Men jag har aldrig riktigt fixat förstabanan =)
  Men jag provade igen och samma visa denna gång =(
  så jag har inte ens klarat av första banan.

  Journey to Silius:
  Såg inte så roligt ut =)

  Ufouria:
  Bara spelat lite av.
  Tyckte det var svårt med att behöva trycka ner när man hoppar på fiender (Har jag för mig)
  Ett av min frus favvospel

  Mr. Gimmick!
  Har bara spelat lite av detta oxå.
  skulle det verkligen vara värt de pengarna för orginal?

  Fester’s Quest
  Såg inte så roligt ut.

  Tack för en intressant och mysig podd!
  Kram Per

Leave A Reply