Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

  1. Gött avsnitt 🙂
    Vet inte om ni nämnde det. Men hur fick ni tag på spel att kopiera? Var det genom att låna spel från polare?

    Intressant även med saddam-viruset. Gazi nämnde att han hittade det på mängder av disketter med anti-virus program. Lyckades programmet ta bort det viruset så man kunde använda disketten? Eller var det bara att formatera den?

    • Jag minns inte om vi sa det. Men jag hade nog en eller ett par kompisar som kände folk som hade massa spel. Så det var via dem jag fick spel.

      Jag minns inte om disketten gick att rädda. Men det var oftast spardisketter som fick Saddam, jag tror att de mest fick formateras om. Hade man varit smart så hade man ju scannat varje ny diskett som rörde ens Amiga ^^ Men jag vet inte om Saddam kunde ligga kvar i RAM-minnet och om man tvungen att rensa det med ibland. Jag var än mindre tekniskt lagd på den tiden haha.

Leave A Reply