Varmt välkomna till avsnitt 5 av Tillbaka Till NES-Tiden. I detta avsnitt spelas Tobias favoritspel från barndomen, nämligen klassikern Metroid. Är spelet lika bra som Tobias minns det? Och framförallt, vad tycker William om spelet?

I början av avsnittet påstår även Tobias att de inte bara ska testa spelet, utan även klara av hela spelet. William är skeptiskt! Kommer de att klara det?

Avsnittet om Metroid är utan tvekan det avsnitt det har lagts ner mest tid på. Både förarbete, speltid och efterarbete slår alla tidigare ”rekord”. Det är också lite av anledningen till att avsnittet klockar in på nästan 40 minuter (vi ber om ursäkt för det, men ursäktar oss med att vi ändå tycker att Metroid förtjänar den tiden i rampljuset som den klassiker det är). Vi hoppas att ni får behållning för tiden och hoppas ni gillar avsnittet!

Bästa hälsningar, Tobias & William – Tillbaka Till NES-Tiden

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

Leave A Reply