Då var det dags för det tuffaste gänget i världen att prata videospel igen. Vi delar numera upp avsnitten i två delar. I del ett berättar vi bland annat om att vi har spelat The Walking Dead: Episode 2, Battlefield 3: Aftermath och Zone of the Enders HD Collection. Och Mathias delar med sig av sina adventstraditioner.
I del  två av avsnitt tio är det så dags att ta oss an ”Tillbaka till dåtiden” och såklart veckans tema ”hemligheter.

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

 1. Hejsan Hoppsan !!!

  Grymt bra att dela upp poddarna i två mer lättuggade munsbitar, och gillar Lennies Final Fantasy-jämförelse : Avsnitt 10:2 och så vidare. Gav allting en mer episk känsla 🙂

  Och hemligheter i spel. Ville springa bort till min spelsamling för lite inspiration men den är för tillfället nedpackad i flyttlådor 🙁

  Men jag kom på en ”hemlighet” och det är att karaktärerna i IK+ till C64 kan tappa byxorna om man knappar in någon knappkombination på keyboardet. Och samtidigt som dom gör detta tittar dom ”genom” skärmen ut på spelare och ser väldigt förvånade ut…

  Hur ser Gazi på Max Payne som kom till Game Boy Advance..? Finns det spelet..?

  Sen när Gazi lackar ut på filmsekvenser och onödiga mellansekvenser i spel kan jag bara hålla med. Min värsta upplevelse är troligtvis när jag spelade genom Metal Gear Solid – Twin Snakes där jag vill minnas att mellansekvenserna totalt sänkte spelet för mig. Att sitta och lyssna på dravvel och ordbajs som bara var krystigt och så jävla flummigt att jag tappade tråden totalt. När jag vill spela ett spel så vill jag SPELA ett spel. Ett bra nyare exempel jag kan komma på på rak arm är Super Mario Galaxy där det är cirka två minuters upplägg och disposition om vad som händer och varför, sen är det SPEL som gäller. Du SPELAR istället för att sitta och titta eller slösa bort tid på mellansekvenser…

  Och ni borde ha ett segment i podden som heter ”Gazi Lackar Ur” där Gazi får 60 sekunder att spy ur sig galla på något han verkligen tycker illa om…

  Om ni har tid över kan ni ju diskutera hur det kommer sig att Microsoft snodde Nintendos knappfärger på deras kontroller… Finns det en bakliggande historia här eller det har bara råkat bli så..? Blev Nintendo av med patentet på sina färgade knappar och Microsoft köpte patentet..?

  Toppenavsnitt, längtar redan efter del 2 🙂

  /z

 2. Gazimaluke on

  ”Gazi lackar ur” är väl redan ett onämnt segment av podcasten. Jag är bra på att bli upprörd 🙂 Fast jag skrattar ofta åt min upprördhet också. Men nu fick jag gnälla på både Epic Mickey 2 och Max Payne 3 vilket kanske blev för mycket. Men om Max Payne 3 hade hetat John Mason action Adventure hade jag uppskattat det mer. Det finns ju inget värre än när man gör ett vettigt spel och har ett IP på det som inte riktigt passar.

  Och så var jag lat och gav en låt från ”Gazimaluke’s Christmas Hits” som intro men det blir bättre nästa vecka igen. Hade mest glömt planera.

Leave A Reply