Det är så dags för årets och säsongens sista avsnitt av Videospelsklubben. Vi pratar om knappuppsättningar på handkontroller, Uncharted: Fight for Fortune och Halo 4 kartpaketet Crimson. Vi diskuterar även lite nyheter och Lennie delger veckans spel till Hall of Game.
I andra delen av säsongsavslutningen tar vi oss så an allt det där med årets bästa, sämsta och så vidare. Vi förvirra oss och möjligheten att allt inte är från i år är stor, men bara vi gillade sakerna i år så räknas det 😀

Länkar
Mathias Uncharted: Fight for Fortune-recension
Battlefield 3-videon Lennie nämnde

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

 1. Goddagens,

  16:00 The Hobbit – Biografen i Bromölla har stöd för detta och det kallas ”4K”. Jag hade en diskution om detta
  med ägaren thomas med lyckades glömma det mesta. Det var mer roligt att se folket bakom mig som stod och pustade och stönade när jag höll hela kön upptagen genom att prata med Thomas i biljettluckan 🙂
  17:00 Battlefield 3 Aftermath – Länken till Ezacials fraps video ligger inte med. Support the GIBs!
  39:20 RTSen Warhammer 40,000 var ett mycket intressant spel. Känns som en blandning mellan Starcraft, Warcraft samt spanska inkvisitionen.
  42:00 Mordet i USA, det är ju helt jävla galet att folk skyller på ett jävla TV-spel på det sättet. Håller med lennie
  tragisk händelse, tragiskt folk.

  Tack för denna gång! Mycket trevlig tävling på Facebook, tycker Tobias Tofte har briljerat above and beyond.

 2. Vilken ära att få nämnas i denna fantastiska podcast jag inväntar varje vecka! Och för att citera DaneMan: Support the GIBs!

  Keep the good work up!

Leave A Reply