Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

7 kommentarer

 1. Nice!
  Hur får man tag på den där sista låten i avsnitt 1?
  Den var lite skön 🙂

  Roligt att höra er som vanligt och Pontus skötte sig ju alldeles utmärkt! Men jäklari, Gazi, att din lista inte hade med Quake, ett sådant extremfantstiskt fps! Jag tyckte inte heller jag hörde er prata om Duke Nukem 3D!??! Kan eventellt ha varit där någonstans jag faktiskt råkade somnade till era röster igår natt. haha.. Får väl lyssna sista minuterna en annan dag och se om jag hör något Duke-prat då:)

  Och ja, Lennie det finns bara Ett riktigt namn. Och det är Puzzle Bubble! haha 🙂 BaaaAAAaAaAAABELS TOOOOOOOOORRRRRN! (sköna minnen från förr som kröp fram där)

 2. Gazimaluke on

  Och listan var en jag hittade på nätet. Vi byte tema 1 minut innan inspelning annars hade det varit mycket bättre lista. Men vi gör kanske något avsnitt om FOS och pratar med om allt.

 3. blåbär on

  Oj, nu vart man till slut ikapp i lyssningen så då är det dags att kommentera. Mysigt avsnitt den här gången!

  FPS ligger ju en varmt om hjärtat, kul att höra era tankegångar om de spel som nämnts. Sen känner jag mig nödd och tvungen att nämna några fler saker…

  Främst i mitt hjärta bland inte bara FPS utan även alla spel är ju ohotat Tribes 2. Jetpack-action med sånt djup och känsla att det till viss del förstört alla shooters sedan. Tribes: Ascend är en nedbantad men underbar uppföljare som är free to play.

  Ett annat spel som fått en uppföljare nyligen är ju Planetside – det första är ju riktigt läckert men jag har inte provat tvåan.

  Battlefield 3 nämner ni kort, men det är i min bok ohotat just nu. Och ja, konsolversionerna är bara ett demo till PC-versionen.

  I allmänhet tycker jag att inget konsolfps når riktigt till FPSernas finrum. De som är nära, tex Perfect Dark och Halo-serien gör det trots sin platform, inte tack vare den. Mouse & board VS gamepad är inte ens en diskussion i den här genren (enligt min mycket partiska åsikt.) *tar på brandsäkra kläder och aluminiumfoliehatt*

  Anyhow, keep up the good job!

Leave A Reply