Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

4 kommentarer

  1. Bara för att inte chris ska bli sparkad så skickar jag denna kommentaren eller inte skulle gjort det i alla fall. Kommer ihåg att jag fick min Nintendo 64 en julafton någon gång på 90-talet och önskade den främst för att det skulle komma ett nytt Zelda i 3d och allt. Och dem spel som man kommer ihåg mest av allt är alla fina sommardagar och nätter man hade med multiplayer av Goldeneye 64 och främst när man bara körde proximity mines och man visste aldrig när man skulle dö av att en mina sprängdes. Sen självklart Ocarina of Time som är det näst bästa efter A LInk to the Past. Och Mario 64 som är det enda mario spelet jag har klarat ut och varför jag inte klarat något annat av dem andra är för helt enkelt att jag suger på plattfromsspel. Sen har jag en fråga om ett spel som jag hade och vad det hette man spelade en magiker i olika färger tror det var isometrisk vy mer kommer jag inte ihåg.

    • Cyborg20003 on

      Magiker i olika färger, det låter som en av mina favoriter Solstice (Nes). Eller var det någon annan konsol du tänker på?

      Och nej, ChrisX kommer inte bli sparkad… Vi fick din kommentar!

Leave A Reply