Nu när vi gått och blivit gamla är det dags att diskutera konst, närmare bestämt artwork på spelfodral. Vilka är vackra, vilka är fula och vilka är klassiska?

Medverkar gör Stefan ”Gazimaluke” Gancer, Lennie ”Cyborg 20003” Adamcyk, Christoffer ”ChrisX” Schenström och Fredrik ”RattPack” Cederqvist.

Avsnittet:


[Ladda ner]

Länkar:
PlayStation 4 See it First at E3 | Teaser
A Gallery of Psygnosis game covers
Ladda ner Streemerz här!
Worst video game box art
Top 50 retro videogame box designs
The 25 most beautiful video game box art covers

 

ChrisX topp 3
VSK_Avsnitt30_Bild1

Trivia med Lennie
VSK_Avsnitt30_Bild2

Tema
VSK_Avsnitt30_Bild3

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

4 kommentarer

 1. Henrik Swenson on

  Hörde att ni skulle prata om xbox. Åh vilka fina minnen jag har från denna maskin. Minns sommaren 2003, då jag och en polare tog tåget in till Jönköping för att hälsa på en snubbe som jag kontaktat via blocket, han sålde en chippad xbox med en hel låda full med brända spel. Vi dealade lite och jag fick med mig hela paketet med konsol och spel med hem på tåget. Senare när vi skulle testa alla spel så var det ett som speciellt fastnade på oss; Halo: Combat Evolved. Vi spelade igenom det från början till slut under samma kväll/natt, och det blev sommarens spel för oss, då vi spelade det varje dag typ. Senare så köpte min polare ett eget xbox och vi började lana i hans källare, det va en av de bästa tiderna i mitt liv 🙂

  Hare gött hej!

  • Cyborg20003 on

   Det är alltid riktigt trevligt med sommar-tv-spel-minnen. Det brukar nästan alltid vara de bästa!

 2. Ett trevligt avsnitt! Det fungerade fint att lyssna på avsnittet trots att det var fokus på bilder.

  Angående ”myten” att kunna hoppa över flaggstången eller inte i Super Mario Bros. är det precis som ni säger ingen myt. Men det intressanta är att man kan hoppa över flaggstången redan på bana 1-1.

  http://www.youtube.com/watch?v=dzlmNdP-ApU

  Och, gällande snygga omslag är den svarta serien till NES riktigt fin.

  • Cyborg20003 on

   Ja, den svarta serien till nes är så härligt retro-ful-charmig. Ta ett scenario från varje spel och pussla ihop till ett omslag! Det är fantasti på hög nivå!

Leave A Reply