I sista avsnittet innan sommaruppehållet pratar vi av oss om allt nytt som visades på årets E3-mässa, i del två blir det snack om våra favoritspel från Capcom med mycket mer!

Medverkar gör Stefan ”Gazimaluke” Gancer, Lennie ”Cyborg 20003” Adamcyk, Christoffer ”ChrisX” Schenström och Fredrik ”RattPack” Cederqvist.

Avsnittet:


[Ladda ner]

Låtar del 1:
Ghouls N Ghosts – Psycho Underpants (OC Remix)
Street Fighter X Megaman – OST – Boss Battle
McVagge – Street Fighter 2 Vega’s Ballad MH (OC Remix)
Gunsmoke – Spaghetti Cowboy (OC Remix)

Låtar del 2:
Chip ’n Dale Rescue Rangers (NES) Music – Zipper
The Adventures of Duane and Brand0 – Megaman II
Gargoyle’s Quest II – Assaulted Etruria
Machinae Supremacy – Bionic Commando

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

3 kommentarer

 1. Thomas Edman on

  Eftersom nu nästan alla tycker att The Last of Us är så himla bra så blir man ju lite sugen… Men jag måste bara fråga: Om man tyckte att Uncharted var fruktansvärt trist och enformigt (ta skydd, panga några gubbar, ta deras vapen, ta skydd, panga några gubbar, ta deras vapen, repeat ad infinitum). Kommer man ändå att gilla The Last of Us då, eller är det för mycket likt Uncharted?

 2. Ohiiiihoo0000!! Äntligen ska jag ut o resa! Resa = restid = VVVSSSSSSSSSSKKKKK!!! =D =D
  Jag har nu lagrat upp mp3spelaren med en jädra massa VSK! Shit vad nice det ska bli!! =D

  Kämpa på och ha ett skönt sommaruppehåll så hörs vi igen till hösten!! Då hoppas jag på en dundrande come-back från er – med ämnen som får öronen att dregla!
  Släpp gärna lite teasers i sommar så vi verkligen har en höst att se fram emot =)
  HÖRS!

 3. Jimmy Burasuteru Albihn on

  Äntligen har jag lyssnat ikapp alla avsnitt och kan hänga med lite bättre i fortsättningen. Synd bara att det är en liten paus nu men ser fram emot vecka 29 då man får höra från er igen. (:

  Ni är fantastiska och jag gillar verkligen att lyssna på er. Inga minus här inte, bara en jäkla massa plus. Kör på som vanligt så kan det inte bli mer annat än bäst.

  Det jag kommer på förtillfället och måste påpeka är att F.E.A.R. serien är fantastiskt, skräck spel is THE shit.
  Snowboard Kids är grymt och förmodligen det absolut roligaste ”sport”-spelet jag spelat. Fan vad kul jag och mina syskon + kompisar haft med det.

  Ha en fantastisk semester VSK!

Leave A Reply