Idag har vi ett enda långt avsnitt att bjuda på. Detta är resultatet av att försöka spela in podcast samtidigt som vi livestreamade via Twitch förrförra helgen hemma hos Lennie där vi samlats för spelande. Ljudet är sådär, pratet är rörigt och vi spelar videospel samtidigt!

Medverkar gör Stefan ”Gazimaluke” Gancer, Lennie ”Cyborg 20003” Adamcyk, Christoffer ”ChrisX” Schenström och Fredrik ”RattPack” Cederqvist.

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

  1. Raleishi on

    Hej igen Videospelsklubben. Vad roligt att ni ska ha Zelda tema undra vem det är jag ska tacka host host. Zelda har alltid varit en av mina favorit spelserier men där emot inte spelat särskilt mycket av dem men man kan ju inte sluta älska världen och Link, Men dem få spelen jag spelat i Zelda serien är Ocarina of Time, Majoras Mask och det bästa i serien A Link to the Past, har även börjat med Link’s Awakening DX förra veckan och kör det på min 3DS genom Virtual COnsole köpte även Oracale of Ages och Season men har länge velat spela Awekening.

  2. Min ”bästa” Zelda-historia måste vara när jag 1998 lånade ett spel vid namn The Legend of Zelda – Ocarina of Time till min Nintendo 64. Orsaken till att jag lånade det var att spelet hade hyllats totalt till skyarna och en enig kritikerkår hajpade sönder och samman spelet som det överlägset bästa TV-spelen alla kategorier och konsoler någonsin. Detta kan låta märkligt men jag blev skeptiskt på denna tiden när något lät FÖR bra. På ren trots så blev jag anti spelet och fick en negativ inställning till detta märliga TV-spel som fått alla på fall. Så jag lånade det av en kompis och skulle enbart prova och testa det lite för att se vad det gick ut på. För SÅ BRA kunde ju inget spel vara. Jag slängde igång spelet någon gång på kvällen då solen gått ner och nattstämningen infunnit sig. Detta lilla projekt slutade med att jag satt som klistrad i tio timmar och sträckspelade vad jag då trodde var en stor del av spelet. Tji fick jag då mina tio timmar enbart var ett litet intro och jag plötsligt reste in i framtiden och nu styrde en vuxen Link som kastats in i en mörk dystopi där Ganons armé tagit över och allt hopp verkade för länge sedan hade falnat. Jag tappade hakan… Jag sov två timmar för att sedan hastigt bege mig iväg på mig skrangliga gamla cykel in till Sölvesborg centrum där jag med bestämde steg gick dundrade in på Gemlaboden och köpte mitt alldeles egna exemplar av spelet. senare samma kväll så stoppade jag in den nyinköpta kassetten och påbörjade nu äventyret med en egen sparfil… Och jag spelade med glädje om de tio timmarna och fortsatte med stor njutning i ytterligare 70 timmar innan jag (SPOILERS) besegrade Ganon och min kärlek för TV-spel hade fått en ny renässans. Så HÄR bra trodde jag aldrig TV-spel kunde vara! En klassiker var född och jag kommer aldrig att glömma mina upplevelser med detta spelet, ett spel som jag ständigt drar upp när det skall snackas om ”världens bästa TV-spel någonsin”. Vilket av Zelda-spelen som är min absoluta favorit genom tiderna varierar nästan från dag till dag men det är ständigt tre delar som jag alltid brukar nämna: Ocarina of Time, Twilight Princess och Skyward Sword. I vilken ordning jag rankar dom kan jag aldrig definitivt säga, men Ocarina of Time kommer trots detta alltid vara den STÖRSTA och VIKTIGASTE spelet i serien för min del 🙂

Leave A Reply