Veckans avsnitt är en dag försenat då Mathias pratar Halo 4, vi pratar även om Forza Horizon, Giana Sisters: Twisted Dreams och Doom 3 BFG Edition. Det blir en ny omgång av ”Tillbaka till dåtiden” där Mathias och Lennie försöker gissa vilka spel som släpptes för 20, 15 och 10 år sedan vid den här tiden.
Vi tar oss an att prata om licensspel som veckans tema i samband med att Bond är aktuell både på film och i spel. Men det är bara ett av flera varumärken som avverkas i vårt längsta avsnitt hitintills.

Länkar
Mathias Halo 4-recension på Gamereactor

[Ladda ner] (högerklicka-Spara som) |Öppna i iTunes

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

  1. Bond Nightfire har man haft riktigt många roliga timmar med. Alla gadgets, radiostyrda helikoptrar osv. Riktigt kul var alla karaktärer man kunde låsa upp för att sedan spela med i MP.
    Något som jag alltid haft svårt med för Bond-spelen är just att man får en lite schizofren bild av Bond, spelen jämfört med filmerna. I spelen så spelar man en Bond som använder sig av diverse stora raket- och granatkastare, 20 kg kulsprutar etc. medan Bond i filmerna använder mer finess, gadgets och diskreta vapen.

    Chronicles of Riddick och Assault of Dark Athena är ett par spel som jag verkligen uppskattar. The Darkness likaså, även om det kan vara fruktansvärt frustrerande att man är så förbannat långsam – men berättelsen är en riktigt fångande sådan. 🙂

    Som vanligt ett bra avsnitt. Tycker nog detta är det bästa hittills. Bra jobbat. 🙂

  2. Jag ville använda ett Vulcan mind trick som åker in i det förgångna när ni talade om Talespin.
    Spelet där man kan vända på sina flygplan är GameBoy spelet av Talespin.

Leave A Reply