För några veckor sedan fick vi veta mer om den eviga ledaren Gazi, men idag är det dags att destillera ner vad de andra tre är för några.

Medverkar gör:
Stefan ”Gazimaluke” Gancer
Lennie ”Cyborg20003” Adamcyk
Christofer ”ChrisX” Schenström
Fredrik ”RattPack” Cederqvist.

Låtlista:
Life Force – Stage 1
Rygar – Underground Cave
Section Z – Playing
Shadowgate – Ending

Avsnittet:


[Ladda ner]

Länkar
Nya VSK spelar introt

Gazimaluke’s Christmas hits

Star Treak: Close Space 7

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

 1. Sjukt roligt att lyssna på er idag.. Satt och skrattade högt flera gånger! Det var intressant att få ”lära känna” er lite bättre…. Sen var det också grymt skoj att ni tog er tid att köra genom alla mina frågor – utom en… 🙂

  Det var ju främst Fredrik som förstod vad sista frågan gick ut på… Alla vi som lyssnar vet ju att ni älskar tv-spel, det är ju inte direkt någon nyhet – men många av oss som lyssnar vet ju inte mycket mer än så 🙂
  Men härligt, nu vet jag att Fredrik skulle vilja ta hand om exotiska djur och så vet jag att Christofer behöver flytta 🙂 haha!

  Sen vet jag en jädra massa mer om er andra också, och så fick jag ett par riktigt goa skratt på köpet! 😀

  Igen – Grymt bra jobb ni gör! Alltid lika roligt att lyssna på er!

  Peace Bros!

 2. Life Force var nog det första spelet som fick mig att släppa lös lite AVGN aggressioner xD Störtskön podcast hur som helst!

Leave A Reply