Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

7 kommentarer

 1. Lyssnade på poden precis och det var absolut ett av era bästa avsnitt hittills. Gillar när ni bara sitter upp och ner och naket snackar om spel som ni verkligen spelat. Utan direkt tema eller så. Det enda ”frågetecknet” var Lennies motstridighet mot Super Mario 3D World. Han tyckte detta universellt superhyllade spelet enbart var ”ok” men saknade det lilla extra. Ingen utmaning… Just diskussionen om Mario-spelen ni hade var skitbra. Att alla har sina egna favoriter angående vilka ni gillar och varför. Ni borde kanske ha ett Mario-tema då ni går igenom alla ”riktiga” Mario-spel från gamla Mario Bros till 3D World. Jag har ju haft lite samtal med Len om just detta innan och jag förstår inte riktigt att han exempelvis tycker Galaxy 2 är bättre än ettan. Tvåan känns mer som vad Super Luigi U var till Mario Bros U, ett mindre originellt tilläggspaket utan samma fantastiska inramning som första spelet. Jag gillade Galaxy 2 men som helhet och fristående spel anser jag Galaxy 1 vara överlägset. Men smaken är dom baken och alla har rätt till just sin psikt och smak. Just exakt därför blir poden bäst när ni har olika smak och åsikter och det blir lite hetsk diskussion. Lite småbråk i glada vänner lag förgyller vardagen 🙂 Mer sådant här i poden !!! Nu väntar en plågsam tid tills min födelsedag om typ 3 veckor tills då jag troligtvis får Mario 3D World…

 2. Thomas Edman on

  Hej,

  Lyssnade precis klart på detta avsnitt och har två frågor: 1. Vad hette det där spelet som Starfighter tyckte var det roligaste spelet han spelat i år och till vilken enhet är det?
  2. Vad var det för Metroid-remake som Christofer eller Fredrik hade spelat?

 3. Gazimaluke on

  Utan att veta svaren egentligen så tänker jag svara ändå. Hade jag haft detta till veckans avsnitt när Starfighter åter var på besök så kunde jag frågar honom. Men jg tror att han nämner det i senaste Spelberget så lyssna på det. Minns inte vad det heter fast jag lyssnade på det för några timmar sen.
  Minns inte ens att de pratade om Metroid-remake. Men den enda Metroid-remake som finns är väl Zero Mission till GBA som är en remake av första spelet.

  • Cyborg20003 on

   Och utan att veta svaren så svarade du ändå inte på några frågor 😀 Go Gazi!

   • Thomas Edman on

    Men vad mycket hjälp ni var då :-p
    Lennie, du borde ju veta vilket spel det var Starfighter pratade om, Miamata eller nåt sånt lät det som han sade, har jag för mig, och du svarade att du hört talas om det och var sugen på att testa det.

Leave A Reply