Årets sista VSK är här, vi pratar om allt bra vi spelat under året och allt det vanliga. Nyheter och vad vi spelat senaste veckan och så vidare och så vidare. Gamla VSK-räven Mathias Holmberg gästar.

Medverkar gör:
Stefan ”Gazimaluke” Gancer
Lennie ”Cyborg20003” Adamcyk
Christofer ”ChrisX” Schenström
Fredrik ”RattPack” Cederqvist
Gäst: Mathias ”Reqo” Holmberg

Låtlista:
Del 1: Zelda Wind Waker – Dragon roost island (Kostya Remix)
Del 2: Henry Hatsworth – Banson’s Aria

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

1 kommentar

  1. Jag är VÄLDIGT intresserad av Donkey Kong Country – Tropical Freeze, uppföljaren till förra generationens absolut bästa 2D-plattformslir. QUBE Directors Cut vill jag veta mer om, det jag sett än så länge ser sjukt mysigt och Portal-pussligt ut. Mario Kart 8 till WiiU är ju DEN orsaken till att jag köpte en ny konsol över huvud taget så det spelet MÅSTE ju vara med på min lista över intressanta spel. Ubisofts Child of Light ser fint ut, men kan även bli ett bra spel. Monolith Softs X kanske blir lika mäktigt som trailerna påstår. andra spel jag är villig att ge en chans är Bayonetta 2 och Watchdogs. Zelda – Hyrule Warriors är jag hälsosamt och nyttigt skeptiskt inför, men om Nintendo själva är med och rör om i grytan kommer det nog i alla fall hålla en hög lägstastandard. Kommande Smash Bros är ett givet köp. Shinens FAST Racing Neo tror jag blir bra. ÖNSKEMÅL under 2014 är ju (om man får drömma) ett nytt Metroid till WiiU, att Zelda WiiU som enligt ryktet skall visas upp på årets E3 kommer att bli mina drömmars Zelda-spel, att Platinum Games Star Fox-spel (blir verklighet, ett nytt F-Zero till WiiU, en Super Mario Galaxy HD-samling med bonusbanor, en Luigis Masnion-samling med de två spelen till WiiU, ett nytt Punch-Out och Kirby-spel till WiiU. Plus att Nintendo gör någon form av Netflix-abonnemang till sina Virtual Console-spel; typ att man betalar 99 kronor i månaden och får spela ALLA Virtual Console-spel som finns. Annars är jag nöjd som läget ser ut och väntar med spänning på januaris Nintendo Direct. 2014 år första spelinköp för min del blir nog Dr Luigi som släpps denna vecka. Då mest för att jag inte har NÅGOT föregående spel i Dr-serien. Fortsätt det goda podandet 🙂

Leave A Reply