Då ingen av oss brytt sig om att köpa Wii U så blir det inte något snack om den som i alla andra poddar. Istället tar vi oss an att prata om filmer baserade på tvspel. Det finns några bra, vilka är våra favoriter? Det återstår att se.
Vi pratar också om Far Cry 3, DMC och en hel del äldre spel. Och vilket spel lägger Mathias till i Hall of Game.

Länkar
Kickstarters
Elite: Dangerous
Tiny Barbarian DX
Pier Solar HD


[Ladda ner] (högerklicka-Spara som) |Öppna i iTunes

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

3 kommentarer

 1. 00:58 Introt är fortfarande helt underbart!

  02:21 +1 till Gazi för bra uttal av DaneMan.

  03:00 RTS – Var du ”strategiskt hjärndöd” för du spelade med en 360 kontroll? :3

  03:40 RTS – Halo Wars, ah, vilket underbart spel. Det roliga spelet är Historien man låser upp, visst man kan gå in på en wiki och lära sig allt men det är roligt att förtjäna informationen 🙂
  Samma gäller i Halo 1 Anniversary Edition samt Halo 4 där det finns punkter på varje bana där man kan få sekvenser upplåsta. Youtube = Fusk.

  05:00 Tiny Barbarian DX – Det verkar vara ett intressant spel, kanske t.om ett spel som Lennie skulle uppskatta.

  05:15 Pier Solar HD – Sikket dejligt spel! Varför klagar folk på sådant? Trams! TRAMS I SAY!

  08:40 Håller med Lennie, ser ut som Eve Online… iofs har jag inte spelat Eve Online så min synpunkt kanske är ogiltig… men det ser fan ut som Eve.

  10:00 RTS – Reqo, Hopplöst men otroligt roligt! Man måste ju lära sig multitaska.

  11:00 Nja, jag vill inte ha med alla de spelen utan skrev ner mina funderingar.. och avslutade fint med: ”Jag får nog hålla med Reqo och säga SIMS”.

  16:35 Vikten av musik i spel – Jag tycker det är otroligt viktigt med ljud. Tänk er att spela en FPS utan möjligheten att höra eldstriden runt hörnet eller skrika kommandon till sina kollegor. Ljuden skapar/ökar upplevelsen och det måste finnas!

  33:20 De 5 Legenderna – Mycket bra film som jag såg med min äldste son. Rekommenderas starkt ur film perspektivet men vad gäller spelet… mja, det blir säkerligen bra.

  35:10 Far cry 3 – På tal om att bryta cutscenes.. Far Cry 3 har nog den tråkigaste inledningen någonsin. Det går ju inte avbryta den och börja spela! Booooring!

  41:50 Far cry 3 ”Haj” Det går bra att skjuta skiten med maskingevär också.

  43:10 Far Cry 3 ”Barn” – Nej, det går inte mörda barn i spelet för de existerar inte :3 Då hade jag tillsammans med NAMBLA protesterat.

  44:50 – Far Cry 3 ”Odödlig björn” – Även jag har råkat installerat spela på Svenska… men det är nog för det bättre, spelet är så otroligt roligt på Svenska.

  1:03:30 Final Fantasy – 7:an är bäst och på god andra plats är 12:an.

  …. vid 1:17 så orkar jag fan inte lyssna på mer…. eller rättare sagt, dags att gå hem ifrån jobbet! 🙂

 2. När jag läser Danemans inlägg där han gav upp efter 70 minuter så vågar jag nog komma med min min första negativa, dock konstruktiva kritik.

  Om man nu måste hitta något som kan förbättras är det längden på era poddar. Många av de andra poddarna jag lyssnar på ligger på vanligtvis 45-50 minuter vilket är ungefär så länge min hjärna lyckas hålla uppmärksamheten uppe och aktiv. Max en timme är nog ganska lagom för en pod.

  Men när ert senaste avsnitt passerade två timmar börjar det bli lite för fett för sitt eget bästa…

  Då kan ni hellre göra två entimmesavsnitt per vecka eller dela upp podden i två delar som ni sprider ut över en vecka…

  Som sagt: Jag vill verkligen inte komma med negativ kritiv, men se den som konstruktiv…

  /z

Leave A Reply