Raleishis önskar är vår tema denna veckan, det blir beat em up-spel för hela slanten och så har Fredrik klarat ett riktigt svårt spel.

Medverkar gör:
Stefan ”Gazimaluke” Gancer
Lennie ”Cyborg20003” Adamcyk
Christofer ”ChrisX” Schenström
Fredrik ”Rattpack” Cederqvist

Låtlista:
Sacred Citadel – Theme Song
Teenage Mutant Ninja Turtes IV – Turtles in Time – Sewer Surfin’
Streets of Rage 2 – Go Straight

Avsnittet:


[Ladda ner]

Länk:
WoW-statyn

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

1 kommentar

  1. Kul beat’em up-diskussion! Först och främst: beat’em up är roligast att spela två personer tillsammans som mörsar ner oändliga vågor av ondingar. Tror kanske därför man inte haft kul om man spelat Castle Crashers ensam. Också anledningen till att Streets of Rage 1 på 3DS inte riktigt gör sig rättvisa. Att gå och slå ensam är helt enkelt inte lika kul.

    För att fortsätta längs vredens gator så är Streetan 2 så mycket bättre än Streetan 1! Instämmer att trean tappade något av magin från tvåan. Allt föll helt enkelt på plats i tvåan – mästerlig musik, bättre kontroll, bra attackflöde, tillräckligt med variation i kombos och specialare, varierande fiender, utmärkta banor och bossar.

    Och varför tycks Fighting Force vara likt Streets of Rage? Jo, för det från början var tänkt att bli Streets of Rage 4. När Core Design som utvecklade spelet köptes upp av Eidos fanns det en ambition att jobba mer mot PlayStation eftersom den tagit ledningen i ”konsolkriget”, medan Saturn halkade efter. Det gjorde att man valde att göra om spelet och lansera det som Fighting Force.

    Apropå Saturn. Kul att Die Hard Arcade (som är en riktig njutare!) och Guardian Heroes nämndes. Vill även slå ett slag för Three Dirty Dwarves.

Leave A Reply