Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

 1. Visste inte var jag skulle posta detta så gör det här… Börja med att jag flumma runt efter retrospelpodcasts på mobilen på jobbet. Hitta då videospelsklubben podcast och börja lyssna. Va ju precis det jag letat efter. Bearbetar gamla avsnitt nu.

  Retrospel snack (ofc) blandat med lite nyare spel plus skön stämning. Bara det att ni ibland går igenom spel som Batman och Bionic Commando på Nes piece by piece är ju skitkul att lyssna på. Väcker ju en del minnen.

  Sedan vill jag hylla Rattpack för alla dom grymt svåra spelen hans spelat igenom. Ligger ju en del prestige i det. Boostar en själv som försöker klara av Dark Souls 2 i nuläget (kommit rätt långt).

  Ha de!

  • Cyborg20k3 on

   Hej Magnus! Du bringar tårar till våra alltför torra ögon! Underbart att du tagit dig tiden att kommentera vår pod! Ett tips är att lyssna på nyaste avsnittet (VSK podcast 110) där vi tar upp din underbart vackra kommentar! Hoppas du fortsätter lyssna på oss och slå gärna en titt på våra videor!
   Väl mött! //VSK-gänget (Lennie)

Leave A Reply