Idag tar vi oss an spelåren 1988 till 1990. Det hända lite grejer då, spel släpptes och mannen på bilden fick sitt namn på ett spel.

Medverkar gör:
Stefan ”Gazimaluke” Gancer
Lennie ”Cyborg20003” Adamcyk
Christofer ”ChrisX” Schenström
Fredrik ”Rattpack” Cederqvist

Låtlista:
Time Trax – Title Music
Silver Surfer – Level 1
Treasure Master  – Title Theme

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

1 kommentar

 1. Tjenare grabbar,

  Hörde att ni efterlyste fler kommentarer liknande Magnus från föregående podcast.

  Här kommer min historia:
  Jag blev en vacker dag i februari sugen på detta ”nya” med podcast och helt enkelt höra folk snacka skit om det ena och det andra (tvspel tänkte jag direkt på, då detta ligger mig varmt om hjärtat).

  Jag bläddrade igenom ett par stycket på telefonen och fastnade för eran logga samt intro sen fortsatte jag att lyssna och var fast helt enkelt.

  Klockren pod! har lyssnat lite nytt och betar av gamla avsnitt när jag reser med jobb då det blir ett par timmar i bilen. Innan var det bandit morgonrock som rullade men nu är det ni som har tagit deras plats i bilen.

  Jag brast ut i asgarv för ett litet tag sen när jag lyssnade på pod #11 när ni kom till pokemon black V2 och diskussionen om den kvinnliga professorn xD det var exakt så jag tänkte när jag startade upp spelet men men det är ju nya tider så det är väl klart damerna också kan syssla med pokémonproffeseri!?

  Nej men tack för en skön pod så hörs vi säkert av framåt!

  //Adnan ”Lurx” Ajdinovic

Leave A Reply