Share.

2 kommentarer

  1. Ni måste spela mer musik! Minst var 15:e minut eller varje gång nån säger parallax scrolla 🙂
    Bra podd i övrigt 🙂

  2. Bionic Commando ! Kul att ni valde det till retrospels utmaningen. Har länge velat spela igenom det men det har alltid kommit massa andra spel i vägen. Nu fick jag en anledning att klara det. Jag spelade spelet en hel del som barn men klarade bara några få banor innan game over skylten dök upp. Jag vill minnas att jag tyckte det var väldigt svårt och att det hade hög inlärningskurva. Tog iaf fall tag i spelet i lördags tror jag det var? och hade inga större problem att spela igenom det. Levlar man upp sig till Max Energie och samlar continues på topdown banorna så är det inga problem alls ! Som barn visste jag inte att man kan levla och plocka Continues ?? Var några ställen som var lite knepiga. Men annars gick det inte åt så mycket liv….Mitt statement om spelet nu när jag sprängt huvudet på Hitler är att det lätt är top 10 på Nes i min bok ! När man väl lärt sig knepen och svingandet så blir det hur kul som helst. Ett spel alla borde spela minst 1 gång. Och så har det ju bland det bästa soundtracket på Nintendos 8-bitars.
    Måste dock tillägga att Gameboy spelet är snäppet bättre. Känns som kontrollen är lite tajtare och Belive it or not ! Musiken är ännu grymmare på Gameboy ! Kul att kunna stryka det från måste klaras listan nu iaf:)

Leave A Reply