Gott folk, nu är det snart jul i var stuga och glögg i var mugg. Snön lyser med sin frånvaro här i södra Sverige. Men det bryr vi oss inte om för vi kommer spela retrospel i mellandagarna ändå.
Mellan eftermiddagen fredagen 27 december och söndagen 29 december kommer VSK-gänget att streama vårt retrospelande. Lennie har utlovat överraskningar, spel har köpts speciellt för eventet.

Vi kommer bland annat att spela spel på NES, SNES, Megadrive, Saturn, Jaguar, Gameboy, Gameboy Advance och så vidare. Senast vi streamade i somras bjöd vi på 31 timmar stream och vi satsar på något liknande i år.
MEN vi kommer antagligen att ha två spel igång samtidigt, en tv är tänkt att vara igång med ett spel som spelaren försöker klara medan den andra är till för ständigt byte av spel och format. Vi tar såklart emot önskemål.
Streamen sker från Lennies lya och vi har tillgång till närmare 2000 spel!

LÖRDAGEN är den stora streamar-dagen då vi sänder från tidig morgon till sen natt. Och dagen vi får besök av Martin Lindell. Han kommer att medverka i Dokument NES, min dokumentär om NES och skall intervjuas så jag passade på att bjuda honom till streamen. Han skulle se om han hade något kul retrospel att bjuda tittarna på.

Och så har jag ju lovat att dra på tomtedräkten om vi får 20 eller fler tittare. Kanske blir det någon jullåt också ^^

När? 27-29 december (middag/eftermiddag 27e till eftermiddag 29e)
Var? Här http://sv.twitch.tv/videospelsklubben

God Jul,
Stefan ”Gazi” Gancer

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

7 kommentarer

 1. Detta ser jag fram emot ! Ska försöka följa så mycket som möjligt . God Jul på er !

 2. Pingback: ChrisXbit | Retrospelsmässan

 3. Thomas Edman on

  Kan man få lite statistik nu när det är över?
  Hur många spel hann ni med att spela?
  Hur många av dem klarade ni?
  Vem dog flest gånger? 🙂

 4. Gazimaluke on

  Jag klarade Batman till NES igen och Lennie tog ner Kabuki Quantum Fighter för att bevisa gör Fredrik att det inte var svårt.
  Vi strömmade ut cirka 35 timmar, två spel spelades ofta samtidigt, att gissa hur många olika spel som var igång under hela tiden är svårt. Men det var många.

Leave A Reply