Jag kommer fortfarande ihåg den dagen. Det var mitt i veckan, vår födelsedag och mamma väckte oss innan hon skulle gå iväg till jobbet. Hon sa till oss att kolla under sängen och där låg det stora paketet! Helt i extas rev vi bort allt papper och tog ur innehållet med vördnad. Mamma var tvungen att jobba och hon lämnade mig och brorsan med orden, ”spela inte för länge nu för ni ska till skolan om två timmar”. Vi lovade henne såklart att vi skulle sköta oss men just den dagen gick vi aldrig till skolan.


Märkligt nog så blev vi båda väldigt förkylda och var tvungna att stanna hemma hela dagen. Tur i oturen att vi just den dagen hade fått något så fantastiskt som vi kunde underhålla oss med.

Mamma visste att vi lurades men det var ju trots allt vår födelsedag så vi fick vara hemma och förtrollas av den fantastiska grafiken och underbara musiken när vi klev in i Marios värld.

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

Leave A Reply