I detta HISTORISKA avsnitt av Par i Pixlar ska vi prata om animeserien Cyborg 009 (1979) med fokus på den svenska översättningen och dubbningen. Vi går igenom serien och pratar om vad vi har för tankar och åsikter kring den. Vi har också som första podcast någonsin lyckats få tag på mannen som helt på egen hand dubbade serien till svenska och gjort en intervju med honom. Vi vet att detta avsnitt kanske inte är något för alla, men för alla svenska Cyborg 009-fans därute är det ett avsnitt som vi tror kommer betyda oerhört mycket.

Bakgrundsmusik:

Bossfight
Cyborg 009 Original Soundtrack (1979)
Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

5 kommentarer

 1. Sebastian mars on

  Mitt livs sökande avklarat av denna hjälte. Jag vill Timm ska veta hur mycket jag älskar denna serie och uppskattat hans jobb med dubbningen och gjorde min barndom awesome!

 2. Peter Sandberg on

  Jag kan bara gratulera! Fantastiskt! Skickar ett mail när jag har hunnit smälta allt det här. ^_^

  Mitt claim to fame blev inte att kontakta ”Karsten” (som jag felaktigt trodde jag hade gjort för ett par år sen), men jag kan i alla fall ta åt mig äran för att ha myntat uttrycket ”karstenolog”.

  …Säg nu inte att någon annan redan hade gjort det. 😉

  • Profilbild
   RobinUffe on

   Titeln ”Karstenologernas Ledare” är för evigt din. Vi är som sagt många nostalgiska Cyborg 009-nördar, och detta är något vi gjort tillsammans. <3

Leave A Reply