Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

5 kommentarer

 1. Tack för omnämnandet!

  bra avsnitt denna gången, gillar uppföljningarna ni gör med 100games känns även som han kommer klara detta innan sommaren tagit slut >.< , sen så gillar jag top3 listan med, kommer bli kul att följa denna POD.
  / Best Regards ChrisXswe

  • Cyborg20003 on

   Tackar för de fina orden ChrisXSwe. 100 games challenge är definitivt mer krävande än vad jag hade hoppats. Känns som jag har två fulltidsjobb med denna utmaningen. Men men, pressa pressa!

   • Gazimaluke on

    Men att nästan ta en femtedel av spelen under första månaden är väl en bra grund för att kunna ta det lite lugnare senare med gissar jag.

    Tack själv ChrisX för att du lyssnar och väljer ut musik åt oss ^^

    • Cyborg20003 on

     Jo, precis. Tar jag en massa nu kanske jag kan med gott sinne ägna mig åt lite längre spel sedan och/eller göra något annat än att äta/sova/spela. Måste tänka på att ca 2h varje(nästan) dag går åt till BF3 också.

 2. Nya fantastiska segment i podcasten är alltid uppskattade!
  Keep the good work going!

Leave A Reply