I dagens avsnitt pratar vi War Z, PS Vita och mer Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. Vi fortsätter även med det nya inslaget som nu fått namnet ”Tillbaka till dåtiden” och innefattar spel som släpptes för 20, 15 och 10 år sedan. Temat för dagen är underskattade spel och det finns ett som gruppen är helt eniga om att det flesta har missuppfattat å det grövsta.

Länkar
The War Zs hemsida

[Ladda ner] (högerklicka-Spara som) | Öppna i iTunes

Lennie lista över underskattade spel:
Atari 2600 – E.T.
C64  –  Last V8
NES  – Low G Man
Gameboy  – Dynablaster
SNES  – Equinox
N64  – Tetrisphere
Master System – Master of Darkness
Mega Drive  –  Outrun 2019
Mega Drive CD – Popful Mail (kanske inte så mycket underskattat som bortglömt)
Game Gear – Powerstrike 2
PC-Engine – Paranoia
Jaguar  – Pinball Fantasies
Amiga CD32 – Jetstrike
Lynx  – Shadow of the Beast
Neo-Geo  – Crossed Swords
GBA  – Gradius Galaxies
NDS  – Aliens Infestation
PSP  – Gripshift /ZHP
Saturn  – Road rash
Dreamcast – Bangai Oh
PS1  – R-type Delta
PS2  – Gitaroo Man
Xbox  – Breakdown
Gamecube – Kirbys Air Ride

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

2 kommentarer

  1. Som vanligt riktigt bra avsnitt, ni låter lite trötta jämförelsevis med tidigare avsnitt. Men underhållande att lyssna på.

    Något jag gärna hade velat diskutera mer är själva detta med Xbox live, att man betalar för det, kontra PS3 network. Läste någonstans att de pengar som Microsoft drar in på själva Live-avgiften bara är drygt 20-30% av alla pengar de drar in på Xbox live, resten får de in genom DLC och Downloadable games osv. Så frågan är om det behöver en avgift eller om de bara är lite giriga? Visserligen så har Xbox ett större utbud av online-innehåll än vad PS3 har, kanske det hänger ihop med den där live-avgiften?

    Jag tycker ett underskattat spel är Prey, faktiskt, ni verkar inte tycka det är en höjdare, men jag tycker det är ett helt underbart spel. Gillar framför allt designen på alla vapen som jag tycker är relativt unika. Sen själva grejen med portalerna och att man kan ”gå på väggarna” så säg. Det känns som många missuppfattade det spelet. Jag gillar Prey.

  2. För att återgå till en gammal fundering ni hade för något avsnitt sedan så kan jag (som en Connection Ambassador) försäkra er om att Secret of Mana finns på Nintendo Wii:s Virtual Console 🙂

    / Macke

Leave A Reply