Den här veckan tar vi oss an att prata om en av NES-erans bästa utvecklare, Sunsoft. Vi pratar också om vad vi har spelat sedan förra avsnittet och berättar om vårt nya upplägg på podcasten.

Medverkar gör Stefan ”Gazimaluke” Gancer, Lennie ”Cyborg20003” Adamcyk, Christoffer ”ChrisX” Schenström och Fredrik ”RattPack” Cederqvist.

Låtlista:

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

7 kommentarer

 1. Dagens avsnitt lät så här i mina öron: ”-Kirby Mass Attack spelas på DS:ens touchscreen. ” Gazi svarar ”-Åh, nej vad trist och tråkigt… Nintendo suger!!!”. ”-The Wonderful 101 spelas på Wii U…”. Gazi svarar ”-Åh, nej vad trist och tråkigt… Nintendo suger!!”. ”-Nintendo lanserar 2DS.”. Gazi svarar ”-Åh, nej vad trist och tråkigt… Nintendo suger!!”. Jag önskar att fördomar, förutfattade meningar och att Nintendo-hatet hålls till ett minimum i framtiden 😉

  • Gazimaluke on

   Jag har inte hatat en sekund på Nintendo i dagens avsnitt. Bara för att de sakerna jag tyckte lät trista och tråkiga hade en koppling till Nintendo så sa jag ingenstans att det var Nintendos fel.
   Tror snarare att någon är så mycket Nintendo-fanatiker att du hör det som klagomål på Nintendo. Jag tycker om Nintendo. Men jag tycker att Kirby på det visset Mass Attack lät som att vara lät trist, Wonderful 101 lät inte heller som min kopp te. Sa att den typ av spel inte är min grej mest.
   Sen tycker jag om att gnälla på spel Lennie tycker om ibland.
   Jag pratade gott om Super Mario 3D Land, jag hyllade massa NES-spel. Jag säger att många PC-spel Chris spelar låter tråkiga. Då är det tråkiga för mig jag menar, för någon annans åsikt kan jag inte framföra.

   Om jag tycker att något låter trist så säger jag det oberoende av format.

   • cyborg20003 on

    *Ding ding ding*
    *Nynnar punch-out introlåt*

    In the red corner Marcus Nintendo! Aaaaand in the green corner; Gazi Microsoft.

    And as always, complete non-biased referee, Cyborg20003!

 2. Smileygubben jag använde var i sammanhanget mycket viktig, då texten skrevs med en stor del humor och med glimten i ögat…

  Och Len, de värsta fanboysen är de som inte låtsas vara fanboys 😉

 3. Gazimaluke on

  Vänta här nu Lennie! Microsoft? Visst föredrar jag formatet för jag väljer det jag gillar exklusiva spel till bäst för att jag inte anser mig ha råd med allt. Men MS-fanboy är jag inte.

  Zimeon. Smilyn va liten på min mobil :p Jag såg en :/ i all hast och då var tolkningen helt annorlunda. Men då kan vi bara föreställa oss en 😉 i slutet av mitt svar då ^^

 4. Jo, och jag blev brandad som Nintendo-fanboy..? Visst, Nintendo har alltid haft ett speciellt ställe i mitt hjärta och om jag finner tid tillsammans med en konsol så blir det allra helst ett Zelda, Metroid, Donkey Kong eller Mario-spel som avnjutes. Men helt ärligt (och allvarligt) så spelar jag nästan samtliga av ”de tre storas” konsoler lika lite dessa dagar…

 5. Cyborg20003 on

  Sa jag referee? Jag menade agitator!
  Kom igen, fes’ up med er nu! Jag har ju gjort min bedömning av er för länge sedan :3

Leave A Reply