Idag pratar vi mest vad vi har spelat och lite annat gott och blandat. Gazi och Fredrik berättar om besöket på Bergsala.

Medverkar gör:
Stefan ”Gazimaluke” Gancer
Lennie ”Cyborg20003” Adamcyk
Christofer ”ChrisX” Schenström
Fredrik ”RattPack” Cederqvist

Låtlista:
Faxanadu – First town
The Legend of Zelda – Ending

Avsnittet:


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

3 kommentarer

  1. Härligt avsnitt! Dock blev jag så förbannat pissnödig av att höra om Gazis bergsalaresa… Och det var inte bra, för jag var och storhandlade på ICA när jag lyssnade :\ FLUuuUUUAAaaaRGhNZ!!

  2. Cyborg20003 on

    Den enda gången min blåsa inte är fantastiskt stor (och detta slår aldrig fel) är när jag befinner mig på en biograf! Långa bilfärder brukar inte vara något problem.

  3. Toppenavsnitt!!! Ett av de bättre på väääldigt länge. Väldigt skön och lugn stämning denna gången. Blir liksom väldigt bra när ni helt enkelt bara pratar om spel och vad ni spelat. Extra bra när ni går in på djupet på VARFÖR ni gillar dom och inkluderar lite roliga anekdoter om spelen. Plus att ni idag hade en väldigt bra och positiv inställning till spelen och inte ”hatear” sönder dom… Ibland faller ni tyvärr åxo ner i falluckan som jag vill kalla ”vi räknar upp spel som finns i vår hylla men inte spelat ännu”. Därför blir det ibland extra bra som just detta avsnitt då ni har spelat spelen och berättar vad som är bra och vad som är dåligt 🙂

    Toppen 🙂

    PS. Stavar ni ”100 Games Challange” fel med vilje..? DS

Leave A Reply