Idag gästas vi av Trazh som prata lite om sitt nya projekt, vi reflekterar lite över ett år med VSKs podcast och så pratar vi spel såklart.

Medverkar gör:
Stefan ”Gazimaluke” Gancer
Lennie ”Cyborg20003” Adamcyk
Christofer ”ChrisX” Schenström
Fredrik ”RattPack” Cederqvist
Daniel ”Trazh” Westerlund.

Låtlista:
Angry Video Game Nerd Adventures OST- Assholevania
Rainbow Six – Rogue Spear Theme

Bonus:
Richard Strauss – Also Sprach Zarathustra – 2001 Space Odyssey Opening Theme


[Ladda ner]

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

1 kommentar

  1. Kom på ett gammalt fenomen från ”ungdomens dagar” (som visserligen fortfarande finns) när ni samtalade om Little Kings Story. (OBS inte för att det är riktat åt VSK). Många i min ungdom kunde helt allvarligt och seriöst fälla kommentarer så som ”Playstation gör bättre spel”, eller något i stil med ”Nintendo gör tråkiga och buggiga spel” då dom syftade på spel som Final Fantasy 7 och Superman 64. Precis som att det är ”Playstation” eller ”Nintendo” som GÖR ALLA spelen, som att det är MASKINEN som skapar spelen. Inte att det är människor i många diverse olika studios bakom spelen som gör maskinen TILL en enhet. Nintendos utvecklingsstudior kan ju inte få skulden för skit som släpps till deras enheter och Playstation kan ju inte få äran för exempelvis Final Fantasy eller Grand Theft Auto. Jag vill inte skylla på att folk är dumma i huvudet, men okunskap är definitivt inblandat…

    OBS!!! Har druckit mycket kaffe just nu så jag kunde inte riktigt sammanfatta mina tankar på ett vettigt sätt. Men JA till att Pepparkaks-Lokan var vidrig 🙁 D.S.

Leave A Reply