Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

3 kommentarer

  1. Hej. SNES släpptes i Sverige torsdagen den 4 juni 1992 (vissa köpte så klart direkt, men många svenska barn fick nog det i julklapp samma år). På dagen ett år senare släpptes Starwing i Sverige (vilket verkar vara medvetet). Som ni nämner släpptes ju ”Link to the Past” i Japan den 21 november 1991, alltså på årsdagen ett år efter att SNES kom ut i Japan den 21 november 1990.

    Jag tycker ni skall fortsätta efter 1999 ända fram till i dag om ni vill (och i framtiden kan ni ju summera nuvarande år strax före jul). Det här är bara kul, och de som hade sin bästa TV-spelsperiod kanske år 2000, 2004 eller 2010 skulle bli minst lika nostalgiska. Dessutom blir ju ämnet bredare, så jag tror ni lockar fler lyssnare än när ni fokuserar på ett enda spel.

    • Gazimaluke on

      Ja vi tänkte nog lite för mycket på oss själva när vi ville stanna vid 1999. Jag tycker att det är kul att se vad som hände förr även om det inte var länge sedan. Så vi kör vidare på det, men kommer att blanda upp de temaavsnitten med andra teman 🙂

Leave A Reply