Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

1 kommentar

 1. Tjenare grabbar,

  (risk finns för en wall of text men jag ska hålla mig kortfattad)

  riktigt tråkigt att höra att ni ska sluta men jag förstår att det tar upp sin lilla tid att hålla i en veckovis pod!

  Jag har som sagt betat av ert gamla innehåll och inser nu att jag inte kommer hinna bli klar med era gamla avsnitt innan ni avslutar poden vilket leder till att jag får ställa lite frågor som jag har kommit på allt eftersom jag har lyssnat på er!

  1. Jag är lite yngre än vad ni är (född 1990) och tycker att Lenny’s månadsvisa ”utbildning” utav gamla tvspelstitlar har varit helt fantastisk, jag har samlat på mig en del utav det som har kommit upp och tänkte beta av min backlogg sen när min nerdcave är klar!
  – Det hade varit kul om ni hade fortsatt med det här på hemsidan och kanske laddat upp en ny speltitel som måste spelas varje månad eller så!

  2. Vad hände med Fredriks video från bröllopen som han skulle fixa fram (om han nu vågade)?
  – Lät som en rätt trevlig kväll för övrigt!

  3. Varit inne på Chris sida och kollat runt lite, för det första så var det skitcoolt med gravyr på speglar riktigt imponerande!
  sedan så skulle jag vilja veta hur man får igång spelen som finns upplagda på bloggen ta tex rutheless raven som exempel (behöver man något program för att köra igång spelen?)

  4. Behöver nog inte skriva mer är:
  – Homeopati

  5. Vad ska ni göra av er lediga tid på måndagarna nu i framtiden då? Gazi ska ju pyssla på sitt Bionic Girl, det har jag fått höra från säkra källor nämligen! (det man har kunnat se och höra är riktigt lovande, keep up the good work!)
  -vad ska ni andra hitta på för något?

  nej men det där får räcka tycker jag!
  jag återkommer nästa vecka med 5 nya frågor från förr om ni vill!

  Ha det fint grabbar!

  (skriver mitt namn här nedan så som det ska uttalas så blir det lättare för er!)
  Adnan ”Lurx” Aj-dino-vich

Leave A Reply